Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)100g111kcal23g0g2g0g
Paprika keskiarvo 15g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Herne 21g15kcal1.1g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Pesto, punainen Eldorado25g123kcal1.4g2.9g11.8g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g63g206kcal7.5g42.5g1.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g977kcal66.8g98.4g35.6g11.2g
Valittu annoskoko251g488kcal33.4g49.2g17.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna126g244kcal16.7g24.6g8.9g2.8g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615