Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g624kcal40g12g46.2g6.2g
Valittu annoskoko251g312kcal20g6g23.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna126g156kcal10g3g11.6g1.6g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158