Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g31g109kcal4.1g21.9g0.5g0.9g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g23g41kcal1.2g1.4g3.4g0.7g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.2g0.4g5.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g710kcal43.6g58.6g32.6g5g
Valittu annoskoko251g355kcal21.8g29.3g16.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna126g178kcal10.9g14.7g8.2g1.3g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027