Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g104g364kcal12.2g75.6g1.5g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g52g76kcal11.5g2.2g1.6g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g26g64kcal4.7g0.2g5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g1089kcal58g161.4g22.4g2g
Valittu annoskoko251g545kcal29g80.7g11.2g1g
Annoskoko puolitettuna126g272kcal14.5g40.4g5.6g0.5g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733