Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk45g12kcal0.3g2.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Paprika punainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g45g77kcal8.6g0g4.5g0g
Ketsuppi, Heinz5.6g5.8kcal0.1g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g278kcal20.8g23.8g10g4.8g
Valittu annoskoko251g139kcal10.4g11.9g5g2.4g
Annoskoko puolitettuna126g70kcal5.2g6g2.5g1.2g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.7g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019