Aurajuustopossua

Liha:

1. Pilko ja paista sipulit.

2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.

3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).

!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!

Kastike:

1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.

2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.

3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.

4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.

Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.

Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.

Lisukkeet:

Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.

1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.

2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.

3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Jnbasisti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 63g78kcal13.1g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g35g21kcal0.1g5.2g0g0.5g
Punajuuri 30g12kcal0.3g2.1g0.1g0.8g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g627kcal34.8g24.2g43g5.8g
Valittu annoskoko252g314kcal17.4g12.1g21.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna126g157kcal8.7g6.1g10.8g1.5g
Arvot/100g100g125kcal6.9g4.8g8.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185254