Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 31g42kcal2.6g5.5g0.6g1.6g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka3.9g7.1kcal0.1g0.5g0.5g0.2g
Maissi jyvät 52g74kcal1.5g13.2g1.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g42g61kcal7g0.6g3.6g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g416kcal22.6g40.6g16.4g7.8g
Valittu annoskoko252g208kcal11.3g20.3g8.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna126g104kcal5.7g10.2g4.1g2g
Arvot/100g100g83kcal4.5g8.1g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754