Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 78g19kcal1.1g1.5g0.4g2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 78g101kcal16.2g0g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g70g25kcal1.1g4.9g0.1g1g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g24g92kcal6.8g0.4g7g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g500kcal50.4g13.6g26g6.2g
Valittu annoskoko252g250kcal25.2g6.8g13g3.1g
Annoskoko puolitettuna126g125kcal12.6g3.4g6.5g1.6g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374