Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g800g4800kcal192g52.8g432g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Liivatelehti, gelatiini600g2094kcal513.6g0g0.6g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g400g1360kcal12g12g140g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g400g1020kcal23.6g12.8g95.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 20g81kcal0.6g19.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5020g21650kcal1489g198.4g1661.6g0.2g
Valittu annoskoko2510g10825kcal744.5g99.2g830.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1255g5413kcal372.3g49.6g415.4g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678