Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g77g268kcal4.6g58.2g1.3g1.5g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 901g346kcal9g62.1g1.8g22.5g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Basilika, tuore 9g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)450g207kcal14.4g21.6g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.2g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss68g226kcal14.9g0.1g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5022g3626kcal250.4g293.4g150.6g51.2g
Valittu annoskoko2511g1813kcal125.2g146.7g75.3g25.6g
Annoskoko puolitettuna1256g907kcal62.6g73.4g37.7g12.8g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796