Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1069g2367kcal187.1g0g181.7g0g
Vehnälese, Liperin mylly267g382kcal40.1g24.1g14.7g147g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä681g750kcal53.2g122.7g3.4g54.5g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl53g444kcal0g0g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5024g9143kcal671g296.2g596.8g403g
Valittu annoskoko2512g4571kcal335.5g148.1g298.4g201.5g
Annoskoko puolitettuna1256g2286kcal167.8g74.1g149.2g100.8g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540