Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g135g445kcal17.5g85g3.5g11.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)702g246kcal7g48.4g3.5g9.8g
Sipuli (kuorittu)157g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g405g445kcal101.2g0g4g0g
Suolakurkku (Rainbow)180g54kcal1.4g10.6g0.2g0g
Paprika, punainen108g28kcal1g5g0.4g2.2g
Porkkana, tuore135g38kcal0.8g7.6g0.3g3.4g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g450g450kcal11.7g21.6g35.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g9g23kcal1.1g1g1.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore41g10kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5031g3634kcal292.8g389.8g99.4g62.8g
Valittu annoskoko2516g1817kcal146.4g194.9g49.7g31.4g
Annoskoko puolitettuna1258g909kcal73.2g97.5g24.9g15.7g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026