Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g482kcal19.3g5.3g43.4g0g
Voi 20g146kcal0.2g0.1g16.3g0g
Liivatelehti, gelatiini60g210kcal51.6g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g40g137kcal1.2g1.2g14.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g40g102kcal2.4g1.3g9.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g1.9kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2g8.2kcal0.1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g2174kcal149.6g19.8g167g0g
Valittu annoskoko252g1087kcal74.8g9.9g83.5g0g
Annoskoko puolitettuna126g543kcal37.4g5g41.8g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678