Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 60g7.8kcal0.7g0.6g0.1g0.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 35g48kcal0.9g8.5g0.8g1.2g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g20g6.6kcal0.8g0.5g0.1g0.3g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kurkku 55g6kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 20g75kcal4.5g0g6.4g0g
Auringonkukkaöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g433kcal15.4g26g29g7.2g
Valittu annoskoko252g217kcal7.7g13g14.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna126g108kcal3.9g6.5g7.3g1.8g
Arvot/100g100g86kcal3.1g5.2g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381