Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g44g57kcal1.9g2.3g4.4g0g
Auringonkukansiemen 38g223kcal8.6g4.7g18.6g2.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 23g152kcal6g1.6g13.1g2.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale19g11kcal1.9g0.9g0.1g13.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g23g109kcal5.5g7.5g6.5g6.4g
Fiber husk (1rkl=10g)3.8g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g7.5g28kcal1.3g3.3g1.7g0.8g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1346kcal69.8g48.6g97.4g58.4g
Valittu annoskoko252g673kcal34.9g24.3g48.7g29.2g
Annoskoko puolitettuna126g337kcal17.5g12.2g24.4g14.6g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415