Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 44g14kcal0.2g1.5g0.3g1.4g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g292kcal0.4g67.8g0.6g2.8g
Valittu annoskoko252g146kcal0.2g33.9g0.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna126g73kcal0.1g17g0.2g0.7g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771