Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt187g86kcal6g9g2.8g0g
Mannasuurimo tumma 19g58kcal1.9g11.1g0.3g1g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g9g36kcal0g8.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.8g0.3g0.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g543kcal24.6g79.4g13.6g4.4g
Valittu annoskoko252g272kcal12.3g39.7g6.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna126g136kcal6.2g19.9g3.4g1.1g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888