Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 38g131kcal3.9g26.6g0.5g1.3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g15g15kcal0.9g2.2g0.4g2.4g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g26g121kcal0.1g0.1g13.4g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Mustikka metsä- 53g23kcal0.3g3.4g0.3g1.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 59g38kcal1.9g2.8g2g0g
Sokeri 12g51kcal0g12.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.5g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g984kcal22.4g124.4g41.6g10.8g
Valittu annoskoko252g492kcal11.2g62.2g20.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna126g246kcal5.6g31.1g10.4g2.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520