-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g88g22kcal1.1g3.5g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow33g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.4g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g389kcal37.2g14.8g19.6g1.6g
Valittu annoskoko252g194kcal18.6g7.4g9.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna126g97kcal9.3g3.7g4.9g0.4g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479