Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g40g178kcal3g26.9g6.3g1.4g
Voi 11g80kcal0.1g0g8.9g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g44g156kcal2.6g1.3g15.6g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g44g119kcal3.5g5.3g8.8g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g66g73kcal0.3g9.9g3.3g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 13g39kcal0g2.8g1.9g0g
Kahvilikööri13g38kcal0g4.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.8g6.1kcal1.5g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g70kcal0g17.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1532kcal22g139.6g89.6g2.8g
Valittu annoskoko252g766kcal11g69.8g44.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna126g383kcal5.5g34.9g22.4g0.7g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743