Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 28g113kcal0g27.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Margariini, 60%, Rainbow9g52kcal0.1g0.1g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g19g62kcal2.3g12.4g0.5g1.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 113g43kcal0.2g9.2g0.1g1.7g
Fariinisokeri2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g857kcal18g142.4g22.2g7.6g
Valittu annoskoko252g429kcal9g71.2g11.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna126g214kcal4.5g35.6g5.6g1.9g
Arvot/100g100g170kcal3.6g28.2g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006