Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 76g261kcal7.8g53.3g0.9g2.7g
Sokeri 50g202kcal0g49.8g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow37g202kcal0.3g0.3g22g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)29g9kcal1g1.3g0g0g
Mustikka metsä- 44g19kcal0.2g2.8g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1430kcal22g216.2g49g8.4g
Valittu annoskoko252g715kcal11g108.1g24.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna126g358kcal5.5g54.1g12.3g2.1g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105