Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g132g250kcal19.8g0g19.8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)44g26kcal0.4g2g1.8g0g
Korppujauho 22g80kcal2.3g16.4g0.2g1.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.3g7kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.6g20kcal0.6g3.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g820kcal48g54g45.8g6g
Valittu annoskoko252g410kcal24g27g22.9g3g
Annoskoko puolitettuna126g205kcal12g13.5g11.5g1.5g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.7g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857