Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.8g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.1g7.7kcal0.1g1.7g0.1g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g35g140kcal0g35.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini28g93kcal2g3.7g7.6g0g
Mantelirouhe, 1 rkl8.4g49kcal1.8g0.4g4.3g1g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.4g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1608kcal16.8g186.4g87.2g5g
Valittu annoskoko252g804kcal8.4g93.2g43.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna126g402kcal4.2g46.6g21.8g1.3g
Arvot/100g100g319kcal3.3g37g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944