Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)24g77kcal4.6g3.6g4.8g0g
Kookosrasva (Cocos)120g1068kcal0g0g120g0g
Vispikerma, Milbona40g144kcal0.8g1.1g15.2g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g16g105kcal4.2g1.8g9.4g0.3g
Murot, Rice Crispies8g30kcal0.5g7g0.1g0.1g
Makeutusjauhe, Rainbow4g16kcal0.1g3.9g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly40g57kcal6g3.6g2.2g22g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g2995kcal32.4g42g303.4g44.8g
Valittu annoskoko252g1498kcal16.2g21g151.7g22.4g
Annoskoko puolitettuna126g749kcal8.1g10.5g75.9g11.2g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868