Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 66g477kcal0.8g0.3g53.4g0g
Hermesetas -neste2.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g39g237kcal9.5g2.6g21.3g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g18g64kcal0.8g13.8g0.5g1.1g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g53g271kcal5.3g12g22.5g0g
Kuohukerma, lidl22g84kcal0.4g0.8g8.8g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g2441kcal45.8g60.8g226.4g2.2g
Valittu annoskoko252g1221kcal22.9g30.4g113.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna126g610kcal11.5g15.2g56.6g0.6g
Arvot/100g100g485kcal9.1g12.1g44.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261