Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g74g378kcal6.6g21.6g29.5g4.4g
Voi, 1 tl, 5 g52g381kcal0.5g0.5g41.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton6.5g21kcal1.5g0.7g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl65g222kcal1.3g2g22.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g2169kcal32.8g54.4g201.4g8.8g
Valittu annoskoko252g1084kcal16.4g27.2g100.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna126g542kcal8.2g13.6g50.4g2.2g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.8g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347