Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 123g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g88g96kcal20.1g0g1.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl18g60kcal0.3g0.5g6.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g567kcal60.6g5.8g31.8g6.2g
Valittu annoskoko252g284kcal30.3g2.9g15.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna126g142kcal15.2g1.5g8g1.6g
Arvot/100g100g113kcal12g1.2g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672