Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali64g13kcal0.8g2.2g0.1g1.3g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g50g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g7.5g26kcal0.5g5.7g0.1g0.2g
Siirappi 3g9kcal0g2.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 40g91kcal7.6g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g372kcal25g28.8g17g4g
Valittu annoskoko252g186kcal12.5g14.4g8.5g2g
Annoskoko puolitettuna126g93kcal6.3g7.2g4.3g1g
Arvot/100g100g74kcal5g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727