Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g106g771kcal1.1g1.1g84.5g0g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g322kcal9.6g65.7g1.1g3.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)16g36kcal0g8.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g2540kcal21.6g220g171.2g7.2g
Valittu annoskoko252g1270kcal10.8g110g85.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna126g635kcal5.4g55g42.8g1.8g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591