Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 175g51kcal1.8g8.1g0.5g3.2g
Vehnälese 2.6g6kcal0.3g0.4g0.1g1g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g18g60kcal0.4g0.5g6.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g289kcal9.6g19g17.2g8.4g
Valittu annoskoko252g144kcal4.8g9.5g8.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna126g72kcal2.4g4.8g4.3g2.1g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060