Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona37g25kcal4.6g1.5g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl19g69kcal5.4g0g5.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.5g20kcal0.6g3.6g0.1g0.9g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g3.4g4.1kcal0.2g0.5g0.1g2.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Ketsuppi, Pirkka10g11kcal0.1g2.5g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)2.8g5.3kcal0g1.3g0g0.1g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Emmental juustoraaste, lidl29g106kcal8.4g0g8.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g32g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g838kcal73g23.2g49.6g8g
Valittu annoskoko252g419kcal36.5g11.6g24.8g4g
Annoskoko puolitettuna126g210kcal18.3g5.8g12.4g2g
Arvot/100g100g166kcal14.5g4.6g9.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114