Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 69g258kcal10g39.4g5g6.9g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g43g138kcal0.7g0g15.1g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g8.6g30kcal1.2g4.8g0.6g0.9g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Sokeri 73g298kcal0g73.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu54g67kcal5.9g0.2g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1599kcal36g238.6g51g15.6g
Valittu annoskoko252g799kcal18g119.3g25.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna126g400kcal9g59.7g12.8g3.9g
Arvot/100g100g317kcal7.1g47.3g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241