Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g18g47kcal2.3g0g4.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 50g32kcal1.5g2.4g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g573kcal33g38.4g31g3g
Valittu annoskoko252g286kcal16.5g19.2g15.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna126g143kcal8.3g9.6g7.8g0.8g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354743