Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita94g301kcal9.4g61.1g1.9g12.2g
Vehnäjauho, sunnuntai61g214kcal7.3g43.4g1.3g1.8g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g93kcal0g0g10.5g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 75g23kcal2.2g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1317kcal38.4g227.6g27.6g28g
Valittu annoskoko252g658kcal19.2g113.8g13.8g14g
Annoskoko puolitettuna126g329kcal9.6g56.9g6.9g7g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760