Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 16g56kcal1.8g11.1g0.2g0.6g
Grahamjauho 13g41kcal1.3g7.6g0.3g1.2g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g45g277kcal8.5g2.4g24.5g6.1g
Banaani, kuorittu 85g74kcal0.9g15.6g0.3g1.5g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokasooda 1.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.4g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g23g85kcal0g22g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1631kcal32g158.8g92.6g18.8g
Valittu annoskoko252g816kcal16g79.4g46.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna126g408kcal8g39.7g23.2g4.7g
Arvot/100g100g323kcal6.3g31.5g18.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844