Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g117g656kcal11.3g37.4g48g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g45g153kcal0.9g1.3g15.7g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g90g540kcal18.9g6.2g49.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g2699kcal62.2g89.8g226.4g0g
Valittu annoskoko252g1349kcal31.1g44.9g113.2g0g
Annoskoko puolitettuna126g675kcal15.6g22.5g56.6g0g
Arvot/100g100g536kcal12.3g17.8g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104