Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 150g169kcal31.8g0g4.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Punaviini 23g16kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g2.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.1g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g446kcal66.6g13.2g9.6g3.2g
Valittu annoskoko252g223kcal33.3g6.6g4.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna126g111kcal16.7g3.3g2.4g0.8g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890