Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g50g128kcal2.9g1.6g11.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,350g33kcal5.5g2.1g0.1g0g
Mango (tuore)50g34kcal0.2g7.6g0.1g1g
Mansikka 50g23kcal0.2g4.2g0.1g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g794kcal19.6g39g59.4g3.8g
Valittu annoskoko253g397kcal9.8g19.5g29.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna126g198kcal4.9g9.8g14.9g1g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758