Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g3.4g12kcal1.5g1.4g0.2g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g93g327kcal11.2g66.3g2g2.8g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g62g112kcal9.3g13.1g2.7g27.4g
Rypsiöljy rainbow16g140kcal0g0g15.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g1183kcal44g161.6g41g60.4g
Valittu annoskoko253g591kcal22g80.8g20.5g30.2g
Annoskoko puolitettuna126g296kcal11g40.4g10.3g15.1g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330