Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha126g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 63g40kcal2g3g2.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g40kcal3.5g0.1g2.8g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%16g44kcal4.5g0.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g672kcal68g8.6g40.4g0.6g
Valittu annoskoko253g336kcal34g4.3g20.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna126g168kcal17g2.2g10.1g0.2g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722