Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl50g225kcal3.5g32g9.5g1.6g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g75g255kcal1.5g2g27g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g50g135kcal4g6g10g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kinuskikastike 25g106kcal0.2g14.2g5.3g0g
Daim 56g7g38kcal0.3g4.2g2.2g0g
Liivatelehti, gelatiini2.1g7.4kcal1.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g2013kcal23g164.4g140.4g3.2g
Valittu annoskoko253g1006kcal11.5g82.2g70.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna126g503kcal5.8g41.1g35.1g0.8g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.6g27.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939