Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 175g125kcal3.2g25.3g0.3g1.9g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g420g546kcal84g0g25.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g438g1094kcal83.1g0.1g96.2g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä350g238kcal10.9g42g2.5g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 1138g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4006kcal362.4g134.8g248.4g24.8g
Valittu annoskoko2520g2003kcal181.2g67.4g124.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna1260g1002kcal90.6g33.7g62.1g6.2g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049