Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g25g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 358g1339kcal51.9g203.9g26.1g35.8g
Vehnäjauho puolikarkea 872g2992kcal88.9g610.4g10.5g30.5g
Sokeri 27g109kcal0g26.8g0g0g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1118g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)112g805kcal1.1g1.1g89.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g10490kcal283.8g1684.4g252g132.6g
Valittu annoskoko2520g5245kcal141.9g842.2g126g66.3g
Annoskoko puolitettuna1260g2622kcal71g421.1g63g33.2g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126623