Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1201g408kcal2.4g85.3g3.6g21.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)577g2133kcal80.7g317.1g46.1g63.4g
Sokeri 240g975kcal0g240g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 481g2559kcal1.6g1.7g288.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g12315kcal170.2g1326.4g676.8g170g
Valittu annoskoko2520g6158kcal85.1g663.2g338.4g85g
Annoskoko puolitettuna1260g3079kcal42.6g331.6g169.2g42.5g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803