Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g2285g2400kcal182.8g320g45.7g228.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 84g745kcal0g0g84.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g120g467kcal39.7g0g34.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g7235kcal445.2g641g328.2g457g
Valittu annoskoko2520g3617kcal222.6g320.5g164.1g228.5g
Annoskoko puolitettuna1260g1809kcal111.3g160.3g82.1g114.3g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308