Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g407g1955kcal21.6g260.7g93.7g4.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g116g535kcal0.6g0.6g59.3g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g582g3258kcal46.5g215.3g244.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g466g1187kcal27.5g14.9g111.2g0g
Sokeri 149g603kcal0g148.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu279g352kcal30.7g0.8g25.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g46kcal0g11.5g0g0g
Liivate 9g33kcal8g0g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl466g1583kcal9.3g14g162.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g19103kcal288.4g1332.2g1393.2g8.4g
Valittu annoskoko2520g9551kcal144.2g666.1g696.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna1260g4776kcal72.1g333.1g348.3g2.1g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664