Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 720g5223kcal8.6g2.9g585.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 990g1373kcal123.7g3g97g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g720g3449kcal50.4g374.4g194.4g0g
Hermesetas-jauhe36g104kcal0.4g20.2g0g14.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen54g194kcal27g19.4g0.5g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g20686kcal420.2g839.8g1754.6g44g
Valittu annoskoko2520g10343kcal210.1g419.9g877.3g22g
Annoskoko puolitettuna1260g5172kcal105.1g210g438.7g11g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038