Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)240g768kcal45.6g36g48g0g
Kookosrasva (Cocos)1200g10680kcal0g0g1200g0g
Vispikerma, Milbona400g1440kcal8g10.8g152g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g160g1053kcal41.6g17.6g94.4g3.2g
Murot, Rice Crispies80g304kcal4.8g69.6g0.8g0.8g
Makeutusjauhe, Rainbow40g158kcal0.7g38.8g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly400g572kcal60g36g22g220g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g29950kcal321.4g417.6g3034.4g448g
Valittu annoskoko2520g14975kcal160.7g208.8g1517.2g224g
Annoskoko puolitettuna1260g7487kcal80.4g104.4g758.6g112g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868