Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g1050g5775kcal10.5g10.5g630g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 700g2311kcal14g21g245g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten630g2079kcal148g283.5g132.3g69.3g
Canderel makeutusjauhe140g538kcal4.1g130.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g21405kcal353.2g890.6g2014.6g138.6g
Valittu annoskoko2520g10702kcal176.6g445.3g1007.3g69.3g
Annoskoko puolitettuna1260g5351kcal88.3g222.7g503.7g34.7g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655